sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Talven parhaita

Näin runsaslumisena ja kylmänä talvena on hyvä olla olemassa muutamia luottovaatteita ja -kenkiä, kun on pakko mennä ulos vaakasuoraan lumisateeseen mittarin näyttäessä -26°C tai vaihtoehtoisesti kahlattava etsimään autoa yön aikana ilmaantuneesta parimetrisestä penkasta.
Tässäpä omia suosikkejani:
 1. Marc O'Polon neuletakit. Näitä löytyy kahdessa värissä, ja useina aamuina jompikumpi päätyy ylleni pitkän t-paidan tai tunikan kaveriksi. Lämmintä ja mukavaa! 2. Biancon Sugar-saappaat ovat pelastaneet päiväni joka kerta, kun on liukasta tai olen joutunut rämpimään puoleensääreen ulottuvassa lumessa. Plussaa sinisestä vetskarista, piristää kivasti yleensä kovin mustaa vaatekertaani.
3. Longchampin Les Planètes kulkee olallani niin töihin, salille kuin pienille viikonloppureissuillekin. Materiaali ei säiky räntää eikä pakkasta, ja pohjalle valuneet eväsvadelmat tai -jogurtti on helppo putsata pois rätillä ja tiskiaineella ;) 4. Uggit palvelevat niinä päivinä, kun väsyttää ja on niin kylmä ettei tee mieli nousta sängystä (vaikka löytyy niitä syitä joka aamulle toki muitakin...).

Listalle pääsevät vielä lampaanvillalla vuoratut nahkarukkaset, Torstain untuvatakki, Benettonin ylisuuri villahuivi ja H&M:n raidallinen villapipo ja siskon neuloma villahuppu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti