lauantai 11. kesäkuuta 2011

Uusi suosikki - maksihame

Kun muotilehdissä ja -blogeissa alkoi viimeisen vuoden aikana näkyä enemmän ja enemmän maksihameita ja -mekkoja, en ensin pitänyt niitä omantyylisinäni.
Pikku hiljaa kuitenkin ne ovat alkaneet näyttää kivemmilta ja kivemmilta, varsinkin alaspäin levenevät ja kukkakuviolliset, kuten Nicole Richiella:
Parhaalta ne omaan silmääni näyttävät yhdistettynä simppelisti toppiin, läpsyihin ja ehkä muutamaan hippihenkiseen koruun.
 Selasin sitten H&M:n nettikauppaa ja sieltä löytyikin kaunis sinisävyinen hame, jonka olisin klikkaillut koriini samantien, mutta eihän siitä ollut enää kokoja jäljellä. Tietenkään.
 Epätoivoissani marssin sitten Jyväskylän H&M-liikkeeseen, josta kerrottiin, ettei siellä kyseistä hamosta ole missään vaiheessa edes myyty. Myrtyneenä selasin vielä alerekkiä, ja mitä eteeni kirjaimellisesti tipahti:
Trikoinen, kukallinen, alaspäin levenevä maksihame vieläpä omassa koossani. Hintaa vaivaiset 7 euroa. Ei tarvinnut kauaa miettiä.
Testasin mekkoa kotona ja tykästyin aina vain enemmän pyöriessäni peilin edessä. Näillä helteillä (+30°C) hame on turhan kuuma, mutta muutaman asteen viileämmällä kelillä se pääsee kyllä ulkoilemaan!

Kuvat H&M ja shinystyle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti