lauantai 11. kesäkuuta 2011

Treeniä!

En ole oikein ikinä ollut kuntokeskusten ryhmäliikuntatuntien fanittaja. Tykkään liikkua omaan tahtiin ja omassa rauhassa. Kuitenkin keväällä ajattelin kuitenkin kokeilla oman keskukseni ryhmätunteja - joogaa ja BodyBalancea näin alkuun - ihan uteliaisuuttani ja osittain myös siksi, että ne kuuluvat joka tapauksessa hintaan.
Ja mikä löytö tunnit olivatkaan! Rauhallista, mutta vahvaa liikettä oma vartalo vastuksena, ilman täysillä jumputtavaa musiikkia ja ahdistavia askelsarjoja, joita en koskaan opi seuraamaan. Joogassa myös pahasti rapautumaan päässyt tasapainoni saa harjoitusta!
Erityisesti jooga on jäänyt viikoittaiseksi kuntoilurutiinikseni. Tunnin jälkeen on ihanan rentoutunut ja rauhallinen olo, ja päätetyön jännittämät niskanikin tuntuvat pehmeämmiltä.
BodyBalancessa on toki musiikkiakin mukana, mutta sarjat ovat rauhallisia. Harmi, etten jo aiemmin lähtenyt mukaan!
Ensi maanantaina olisi vuorossa elämäni ensimmäinen zumbatunti :) Tiedetään, siinä on mukana askelsarjoja, mutta olen ainakin vielä siinä luulossa, ettei zumbatessa niillä ole niin tarkkaa väliä kuin vaikka iki-inhokissani aerobicissa, vaan pääasiana on pysyä liikkeessä.
Alkukesän runsas jäätelönsyönti on kyllä pitänyt huolen siitä, että ahkerasta treenaamisesta huolimatta timmiytymistä ei ole tapahtunut :) Mutta mitä siitä, nautitaan kesästä ja treenistä!

Kuvat weheartit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti